Hírek

 

SAJTÓKÖZLEMÉNY

 

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma (a továbbiakban: Támogató) megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő (a továbbiakban: Támogatáskezelő) a Nemzeti Tehetség Program végrehajtásának 2019–2020. évi cselekvési programja alapján nyílt pályázatot hirdet a hazai és határon túli pályakezdő, kiemelkedően tehetséges fiatalok példaértékű innovációinak támogatására.

A Fejlesztési és Innovációs Tanácsadó Egyesület, sikeresen pályázott és lett nyertese ismét a Nemzeti Tehetségprogram ezen alkategóriájában.

Projekt megvalósítás időszaka: 2020.08.01. - 2021.06.30.

Elnyert támogatás összege: 3.200.000 Ft

Projekt megvalósítás helyszíne: Hajdú-Bihar megye, Debrecen és vonzáskörzete

Programról:

A program teljes ideje alatt a fő kompetenciák, mint innovációs és vezetői készségek fejlesztése, önmenedzselés, konfliktuskezelés, valamint pályázati és forrásteremtési ismereteinek a fejlesztése a fő cél, ezeken belül elméleti és gyakorlati feladatok által, hiszen részt vehetnek az Egyesület ezen tevékenységében a projekt ideje alatt, betekintést nyerhetnek a belső folyamatokba is. Továbbá megszervezzük, hogy a startup-ok világát is megismerjék, már meglévő fiatal innovátorok által is, illetve szakmai előadásokon való részvételével. Tematikus workshopok kerülnek megszervezésre ezeket összevont műhelymunkákkal, konkrét feladatok kidolgozásával nem csak fiktív példák által, hanem akár saját ötletük, tehetségük fejlesztésére tudják alkalmazni a projekt végére.

A program fő célja, hogy a kiemelten tehetséges, innovatív szemléletű, de előre lépni nem merő egyéneket támogassuk és fejlesszük szakmai és egyéni készségeik, kompetenciáikban. Továbbá a projekt végére rendelkezzenek egy kidolgozott üzleti tervvel a saját tevékenységük tehetség területük szerint, forrásteremtési és pályázati gyakorlatokkal öltve. Megismerjék a KFI világát, és sikeresen építsék kapcsolati hálójukat ezért is ösztönözzük, hogy más határon túli magyar fiatalokkal találkozzanak és működjenek együtt. Célunk, hogy adott esetekben, akár későbbiekben a bevont célcsoportból egy szakmai együttműködő partner váljon akár az egyesülettel közös projektmegvalósításban, ezáltal is előlendítve szakmai pályafutásukat.

A tehetségek nem csak egyénileg vesznek részt  a projektben, hiszen a műhelymunkák és work-shopok közösen valósulnak meg, természetesen az egyéni fejlesztési tervet követve. Szakmai együttműködésünk most is él tehetséges és határon túli fiatalokat tömörítő egyesülettel és szervezetekkel, ezt tovább még szorosabbá tervezzük alakítani. Valamint a két országból bevont fiataloknak egy közös online felületet is kialakítunk a kapcsolattartás céljából, ahol meetingeket is tudnak majd tartani beépülő modulok által.

Jelentkezni folyamatosan lehet: 2020.12.01. - 2021.02.10. között az alábbi jelentkezési űrlap kitöltésével. JELENTKEZÉSI LAP

Kapcsolati adatok a programról

Projektmenedzser: Laskovics István

E-mail cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tel: +36 52-618-136