A gazdaságfejlesztési felhívások közötti könnyebb eligazodást és a naprakészséget segíti az az új telefonos alkalmazás, amelyet a Pénzügyminisztérium Gazdaságfejlesztési Programok Végrehajtásáért Felelős Helyettes Államtitkársága készített elő. @fejlesztesmanagement 

A GINOP IH műhelyéből kikerült applikációt a Pénzügyminiszter az elsők között próbálta ki.

A Pénzügyminisztérium első mobiltelefonra kifejlesztett alkalmazását Varga Mihály is tesztelte, majd a Facebook oldalán ajánlotta letöltésre a nagy nyilvánosság figyelmébe. Ezzel az applikációval az összes érintett, így elsősorban a vállalkozások és természetesen valamennyi potenciális pályázó gyorsan és egyszerűen értesülhetnek az aktuális GINOP felhívásokról. Az érdeklődők minden kiírásról, közleményről, módosításról részletesen informálódhatnak, azonnali értesítést kaphatnak a pályázatok megjelenéséről, de akár a kérdéseiket is feltehetik az ügyfélszolgálatnak. Az alkalmazásnak köszönhetően a vállalkozásnak attól sem kell tartania, hogy lemarad egy pályázatról, hiszen az applikáció figyelmeztetni fogja erre.
A gazdaságvédelmi intézkedések a következő hónapokban is folytatódnak, így folyamatosan jelennek meg majd új felhívások is. Érdemes tehát letölteni a GINAPP-ot – tette közzé véleményét az új alkalmazásról Varga Mihály.

 

 

 

 

 

 

 

Kapcsolódó cikk: http://gazdasagfejlesztes.gov.hu/hirek/ginapp-gazdasagfejlesztes-mobilon