Fejlesztési és Innovációs Tanácsadó Egyesület

Kedves Érdeklődő!

Összeállítottunk számodra egy leporellót a tehetségprogramunkkal kapcsolatban. Ha érdeklődsz a program iránt, akkor a képekre kattintva lehetőséged van átolvasni vagy akár lementeni a tájékoztatót.

Részletes információval kapcsolatban kereshetsz minket az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, a jelentkezési lap pedig IDE kattintva kitölthető.

A programban való részvétel teljes mértékben INGYENES, a részvétellel járó esetlegesen megjelenő költségeket térítjük.

Jelentkezés: folyamatos, de legkésőbb szeptember 15.!

Van egy kitűzött célod? Van egy elérhetetlennek tűnő álmod? Támogatunk a megvalósításban. Jelentkezz a tehetségprogramba!

IDE kattintva töltsd ki a jelentkezési lapot.

Részletes információval kapcsoltban kereshetsz minket az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

Kedves Osztályfőnök!

Tehetségprogramunkkal kapcsolatban tájékoztatókat készítettünk, melyben összefoglaltuk a legfontosabb tudnivalókat. Amennyiben úgy érzi, van olyan 14. életévet betöltött tehetséges diákja, akik támogathatunk fejlődésében és céljai elérésében, kérem hívja fel figyelmét programunkra.

Részletes információval kapcsolatban kereshet minket az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, a jelentkezési lap pedig IDE kattintva kitölthető.

Jelentkezés: folyamatos, de legkésőbb szeptember 15.!

Az általános iskolai tájékoztató ITT tekinthető meg, a középiskolai tájékoztatót IDE kattintva olvashatja el.

Kedves Érdeklődő!

Amennyiben tehetséget érzel magadban és szívesen részt vennél programunkban azért, hogy segítsünk elérni a célodat, valóra váltsuk az álmodat, akkor tedd meg az első lépést: IDE kattintva töltsd ki a jelentkezési lapot.

Jelentkezés: folyamatos, de legkésőbb szeptember 15.!

Tehetség fókuszú programunkban a meghatározott korosztályból bevont fiataloknak csoportos konzultációkon keresztül segítünk abban, hogy a tehetségek tudatosan fejleszthessék készségeiket és iránymutatást kapjanak jövőjük tervezéséhez. A megszervezésre kerülő foglalkozások online és személyes találkozások formájában valósulnak meg, otthoni egyéni feladatokkal támogatva. A tehetségek ötleteinek megvalósítását szakmai vezetők, szervezeti képviselők, innovációs szakemberek, cégek és nagyvállalatok támogatják. A projekt a Nemzeti Tehetség Program támogatásával valósul meg.

Képzések
Grafológiai képzés
Projektmenedzsment
PR, Marketing, Kommunikáció